Medelijden medewerkers belastingdienst

Eens in de zoveel tijd krijg ik de gelegenheid om mijn frustraties omtrent regelgeving aan het papier toe te vertrouwen.  Dat ik medelijden heb met de medewerkers van de belastingdienst klinkt wat raar uit mijn mond maar het is echt zo. Wie zou er blijven werken ovoor een baas die om de haverklap zegt dat het ene moment links en het ander moment rechtsaf gaan. Die roept op het allerlaatste moment nieuwe instructies geeft en nieuwe regeltes verzint. Die daarnaast niet de middelen verstrekt om die regeltjes goed uit te voeren. Ik zou er gek van worden en direct op pad gaan naar een nieuwe baan.

 

Maar niet de mensen van de belastingdienst. Die houden vol, blijven werken voor hun baas die in Den Haag zetelt. Onze blauwe medewerkers zijn niet de schuldigen dat is de politiek. Vandaar deze column. Voor de steun aan de belastingdienst.Column Intotbusiness april 2014